Vintage Manufaktura

ASZF

A következő feltételek vonatkoznak a felekre szerződés kötéskor- Mi számít szerződésnek? A vásárlás pillanata, vagyis mikor Ön a kosarából az árut megvásárolja.
Elado: Monika Traistaru, 85625 Baiern, Hochreit 1, E-mail címe: monika.traistaru16@gmail.com
Adószáma: 112/281/30259
BAnkszámla szla.: DE36702501500029164779

A vásárló tudomásul veszi, hogy kézműves terméket vásárol, melynek minden darabja egyedi, ezért elfogadja, hogy a vásárolt példányok között méret, szín, vastagságbeli különbségek lehetnek. Két teljesen egyforma példány nem létezik, minden darab között van különbség.

Amennyiben papírt vásárol, van lehetősége akár egy darabot megvenni, hogy meg tudjon győzodni a termék minőségéről. Ebben az esetben is a szállítási díjat köteles kifizetni.

A helyszínen biztosítani tudjuk, hogy a készletből, egyénileg válogassa ki a számára megfelelő darabokat.

Amennyiben rendelése meghaladja az 500 euro-s értéket, Magyaroroszág területén is ingyensen biztosítjuk ennek lehetőségét, amennyiben kíván vele élni.

Kész termékekre vonatkozó információk:
Mivel papírjainkat nem csak alapanyagként értékesítjük, hanem lehetőség van egyedi darabok gyártására /meghívók, albumok, Oklevelek…/
első példányt készítünk, melyet elfogadásra online elküldünk a vevő számára. Ennek elfogadása és a fizetés után kerül gyártásra a termék.

Minden ezzel kapcsolatos fontos információt:
-árak
– szállítási infok
– fizetés
előre tisztázunk e-mailben. Kizárólag írásos változtatást ill módosítást fogadunk el az ügyfél részéről és Ön is kizálag az általunk leírt levelek tartalma alapján tud reklamációt benyújtani.
Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy minden számára fontosnak tartott részletet, írásban jelezze.

A termékek színe:

Kizárólag természetes anyagokkal dolgozunk a munkánk során. A festéket, mellyel a papír színezésre kerül magunk készítjük. Garantálni nem tudjuk, hogy az egyes gyártásra kerülő szériák között a színárnyalat pontosan megegyezik. Akinek az fontos, kérjük, hogy egyben rendelje meg a számára szükséges mennyiséget és informácioban jelezze. Természetesen megpróbálunk figyelni erre.

Ha rendeléni kívánt termék nincs raktáron, e-mailben adunk tájékoztatást a szállítás várható idejéről.

A szállítás külföldről történik. A posta költsége 5 eur / 1 kg csomag

Általában minden csomagunk belefér ebbe az összegbe. Ha Ön 25 000 Ft felett rendel, a szállítási költséget mi álljuk. Az ön számára ebben az esetben a csomag ingyenes van a Magyarországi címre kiszállítva.

Amennyiben a termékkel kapcsolatos minőségi kifigásai vannak, ezeket elbíráljuk és amennyiben jogos az Ön által leírt panasz a terméket rövid időn belül cseréljük. Amennyiben egyedi megrendelésről volt szó és megszemélyesített terméket rendelt, ha a termék az e-mailben elfogadott paramétereknek megfelel, nem áll módunkban visszafizetni és ingyenesen kicserélni. Amennyiben mi hibáztunk és az egyeztetés ellenére hibásan került legyártásra, természetesen a legrövidebb időn belül javítjuk. A rossz példányt Ön köteles a mi költségünkön visszaküldeni és mi szintén a saját költségünkön szállítjuk Önnek a javított példányt a lehető legrövidebb időn belül.

Szállítás: MInden csomag rendelkezik egy egyedi azonosítóval, melyet meg tud nézni a szállító cég honlapján. A csomagot DHL csomagként adjuk fel. Amennyiben Ön nem kapja meg, kérjük elöször ellenőrizze, majd ezután jelezze felénk a problémát.

Reméljük, hogy a közös munka Öröm lesz Ön számára. Mi azon leszünk, hogy a legrövidebb időn belül tudjuk eljuttatni Önhöz a kívánt terméket.

Ha mégis úgy alakulna, hogy a minősíégi munka és szervezés ellenére “valami hiba csúszik” a számításba és Önnek bármilyen apanasza van, kérem mondja el nekem:
Monika Traistaru
+36 70 544 2593

Amennyiben meg van elégve velünk és termékeinkkel kérem mondja el mindenkinek.

Kellemes nézelődést,
Szép napot:

Monika Traistaru

Shopping Cart

Vinrage Manufaktura verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu
gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der  Cookie-Nutzung  zu.